HARD HITTING DETROIT LIONS FORUM
http://www.lionbacker.com/forum/

The Chat room.
http://www.lionbacker.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=5333
Page 1 of 1

Author:  BillySims [ April 1st, 2006, 11:02 am ]
Post subject:  The Chat room.

Why won't it fully load up for me. It starts to load. But, it peters out. :x

edited to add: I don't use AOL. And my Norton Internet Security has never caused problems with any other chat room.

Author:  slybri19 [ April 1st, 2006, 11:14 am ]
Post subject: 

You have to disable your Norton firewall to enter this chat room. Atleast, that's how m2karateman was able to get in.

Author:  BillySims [ April 1st, 2006, 11:32 am ]
Post subject: 

I tried that yesterday and it had no effect.

edited to add:

I end up getting the banner at the top of the screen and a 0 in the middle of the screen on a grey background and nothing else with and without my Norton enabled.

Author:  Pablo [ April 2nd, 2006, 6:45 pm ]
Post subject: 

I'm going to test out some different chat rooms - give this one a try...

http://www.lionbacker.com/chat/parachat.asp

Let me know if it works for you, could be the javascript most of these programs use.

Author:  BillySims [ April 3rd, 2006, 7:24 pm ]
Post subject: 

Pablo wrote:
I'm going to test out some different chat rooms - give this one a try...

http://www.lionbacker.com/chat/parachat.asp

Let me know if it works for you, could be the javascript most of these programs use.


It loaded up fairly quikly for Dial up service ( I know. I still live in the stone age). LOL.

Easy to understand. But, there is a banner add at the top. Which is all right because it isn't one of those annoying ones that bounce arround.

All in all, it loads up quicker than the other chat room without having to shut down my Internet security.

Author:  m2karateman [ April 3rd, 2006, 9:53 pm ]
Post subject: 

BillySims wrote:
I tried that yesterday and it had no effect.

edited to add:

I end up getting the banner at the top of the screen and a 0 in the middle of the screen on a grey background and nothing else with and without my Norton enabled.
I was getting the same thing, and when I disabled the firewall I was able to get into the regular chat room.

Author:  conversion02 [ April 3rd, 2006, 9:56 pm ]
Post subject: 

I'm on a really large network with lots of amateur hackers, so I'm not a big fan of disabling my firewall... :evil:

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/