View unanswered posts | View active topics It is currently November 26th, 2014, 11:14 am



Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 ERROR 
Author Message
QB Coach

Joined: August 6th, 2004, 8:33 pm
Posts: 3222
Post ERROR
Could not connect to smtp host : 10060 : A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.

DEBUG MODE

Line : 112
File : smtp.php

Happens after I make a post


March 12th, 2006, 10:55 pm
Profile WWW
Post Re: ERROR
Brian wrote:
Could not connect to smtp host : 10060 : A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.

DEBUG MODE

Line : 112
File : smtp.php

Happens after I make a post


Me too... has been happening for a while...


March 13th, 2006, 12:10 am
Fired Head Coach (0-16 record)
User avatar

Joined: October 30th, 2004, 12:30 pm
Posts: 2205
Location: Austin, TX
Post Re: ERROR
wjb21ndtown wrote:
Brian wrote:
Could not connect to smtp host : 10060 : A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.

DEBUG MODE

Line : 112
File : smtp.php

Happens after I make a post


Me too... has been happening for a while...


Same here.

_________________
Image

NEVER GIVE UP!


March 13th, 2006, 11:51 am
Profile
Modmin Dude
User avatar

Joined: December 31st, 2004, 9:55 am
Posts: 12208
Post 
Alpha is working on the issue. There are several people receiving this and other error messages. PLease be patient.

_________________
Quote:
Clowns to the left of me, Jokers to the right....


March 14th, 2006, 12:09 am
Profile
QB Coach

Joined: August 6th, 2004, 8:33 pm
Posts: 3222
Post 
Now I got this one.


Could not connect to smtp host : 0 : The operation completed successfully.

DEBUG MODE

Line : 112
File : smtp.php


March 14th, 2006, 3:48 pm
Profile WWW
Fired Head Coach (0-16 record)
User avatar

Joined: October 30th, 2004, 12:30 pm
Posts: 2205
Location: Austin, TX
Post 
Brian wrote:
Now I got this one.


Could not connect to smtp host : 0 : The operation completed successfully.

DEBUG MODE

Line : 112
File : smtp.php


Me too

_________________
Image

NEVER GIVE UP!


March 14th, 2006, 4:57 pm
Profile
Color Commentator - John Madden
User avatar

Joined: February 12th, 2006, 4:20 pm
Posts: 1861
Location: Des Moines, IA
Post 
Me three.

_________________
Image


March 14th, 2006, 6:23 pm
Profile
Pro Bowl Player
User avatar

Joined: October 13th, 2005, 6:20 pm
Posts: 2522
Location: Michigan
Post 
Same here... happens frequently after making a post, but not every time.

Quote:
General Error

Could not connect to smtp host : 0 : The operation completed successfully.

DEBUG MODE

Line : 112
File : smtp.php

_________________
POTENTIAL is Nothing. PERFORMANCE is Everything.


March 22nd, 2006, 2:37 pm
Profile
Varsity Benchwarmer
User avatar

Joined: January 16th, 2006, 1:07 am
Posts: 208
Post 
yup..same here

_________________
Image


March 22nd, 2006, 2:40 pm
Profile
Site Admin
User avatar

Joined: August 6th, 2004, 1:25 am
Posts: 4918
Location: Hills of Auburn
Post 
Error...what error? Seriously guys...we are working on fixing it. Fortunately it's not crippling but the host is not doing their job right now. If it goes unresolved we may switch hosting.

_________________
Regards, Alpha|Lionbacker.com \(^o^)/
"I date this girl for two years and then the nagging starts: I wanna know your name..." - Mike Binder


March 22nd, 2006, 2:51 pm
Profile WWW
Site Admin
User avatar

Joined: August 6th, 2004, 1:25 am
Posts: 4918
Location: Hills of Auburn
Post 
test

_________________
Regards, Alpha|Lionbacker.com \(^o^)/
"I date this girl for two years and then the nagging starts: I wanna know your name..." - Mike Binder


March 22nd, 2006, 3:01 pm
Profile WWW
Varsity Benchwarmer
User avatar

Joined: January 16th, 2006, 1:07 am
Posts: 208
Post 
theAlphaMale wrote:
Error...what error? Seriously guys...we are working on fixing it. Fortunately it's not crippling but the host is not doing their job right now. If it goes unresolved we may switch hosting.


theAlphaMale wrote:
Error...what error? Seriously guys...we are working on fixing it. Fortunately it's not crippling but the host is not doing their job right now. If it goes unresolved we may switch hosting.


Did this get through? :lol:

_________________
Image


March 22nd, 2006, 3:17 pm
Profile
Site Admin
User avatar

Joined: August 6th, 2004, 1:25 am
Posts: 4918
Location: Hills of Auburn
Post 
stop laughing at me :cry:

_________________
Regards, Alpha|Lionbacker.com \(^o^)/
"I date this girl for two years and then the nagging starts: I wanna know your name..." - Mike Binder


March 22nd, 2006, 3:27 pm
Profile WWW
Site Admin
User avatar

Joined: August 6th, 2004, 1:25 am
Posts: 4918
Location: Hills of Auburn
Post 
OldSchool wrote:
Same here... happens frequently after making a post, but not every time.

Quote:
General Error

Could not connect to smtp host : 0 : The operation completed successfully.

DEBUG MODE

Line : 112
File : smtp.php


ok...I think I have at least hidden this message. But for those who check to "watch topics" it may give you a funny response after posting. I am working on that but at least I eliminated the above message. Any other issues along the same vein please let me know :cheers:

You may now see this though if you are watching a topic:
Quote:
Hello, You are receiving this email because you are watching the topic, "ERROR" at HARD HITTING DETROIT LIONS FORUM. This topic has received a reply since your last visit. You can use the following link to view the replies made, no more notifications will be sent until you visit the topic. http://www.lionbacker.com/forum/viewtop ... 0376#50376 If you no longer wish to watch this topic you can either click the "Stop watching this topic link" found at the bottom of the topic above, or by clicking the following link: http://www.lionbacker.com/forum/viewtop ... atch=topic -- Thanks, The Lionbacker Team

_________________
Regards, Alpha|Lionbacker.com \(^o^)/
"I date this girl for two years and then the nagging starts: I wanna know your name..." - Mike Binder


March 22nd, 2006, 4:52 pm
Profile WWW
Post 
theAlphaMale wrote:
OldSchool wrote:
Same here... happens frequently after making a post, but not every time.

Quote:
General Error

Could not connect to smtp host : 0 : The operation completed successfully.

DEBUG MODE

Line : 112
File : smtp.php


ok...I think I have at least hidden this message. But for those who check to "watch topics" it may give you a funny response after posting. I am working on that but at least I eliminated the above message. Any other issues along the same vein please let me know :cheers:

You may now see this though if you are watching a topic:
Quote:
Hello, You are receiving this email because you are watching the topic, "ERROR" at HARD HITTING DETROIT LIONS FORUM. This topic has received a reply since your last visit. You can use the following link to view the replies made, no more notifications will be sent until you visit the topic. http://www.lionbacker.com/forum/viewtop ... 0376#50376 If you no longer wish to watch this topic you can either click the "Stop watching this topic link" found at the bottom of the topic above, or by clicking the following link: http://www.lionbacker.com/forum/viewtop ... atch=topic -- Thanks, The Lionbacker Team


Yup... I've gotten this message already Alpha...


March 22nd, 2006, 5:01 pm
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 17 posts ]  Go to page 1, 2  Next

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.