View unanswered posts | View active topics It is currently October 23rd, 2014, 1:20 am



Reply to topic  [ 7 posts ] 
 The Chat room. 
Author Message
Hall of Fame Player
User avatar

Joined: May 7th, 2005, 3:25 pm
Posts: 7441
Location: Earth/Sagittarius Dwarf Galaxy
Post The Chat room.
Why won't it fully load up for me. It starts to load. But, it peters out. :x

edited to add: I don't use AOL. And my Norton Internet Security has never caused problems with any other chat room.


April 1st, 2006, 11:02 am
Profile
Commissioner of the NFL – Roger Goodell
User avatar

Joined: August 7th, 2004, 4:47 am
Posts: 10943
Location: Sterling Heights, MI
Post 
You have to disable your Norton firewall to enter this chat room. Atleast, that's how m2karateman was able to get in.

_________________
Image


April 1st, 2006, 11:14 am
Profile
Hall of Fame Player
User avatar

Joined: May 7th, 2005, 3:25 pm
Posts: 7441
Location: Earth/Sagittarius Dwarf Galaxy
Post 
I tried that yesterday and it had no effect.

edited to add:

I end up getting the banner at the top of the screen and a 0 in the middle of the screen on a grey background and nothing else with and without my Norton enabled.


April 1st, 2006, 11:32 am
Profile
RIP Killer
User avatar

Joined: August 6th, 2004, 9:21 am
Posts: 9494
Location: Dallas
Post 
I'm going to test out some different chat rooms - give this one a try...

http://www.lionbacker.com/chat/parachat.asp

Let me know if it works for you, could be the javascript most of these programs use.

_________________
Image
LB Tweet


April 2nd, 2006, 6:45 pm
Profile WWW
Hall of Fame Player
User avatar

Joined: May 7th, 2005, 3:25 pm
Posts: 7441
Location: Earth/Sagittarius Dwarf Galaxy
Post 
Pablo wrote:
I'm going to test out some different chat rooms - give this one a try...

http://www.lionbacker.com/chat/parachat.asp

Let me know if it works for you, could be the javascript most of these programs use.


It loaded up fairly quikly for Dial up service ( I know. I still live in the stone age). LOL.

Easy to understand. But, there is a banner add at the top. Which is all right because it isn't one of those annoying ones that bounce arround.

All in all, it loads up quicker than the other chat room without having to shut down my Internet security.


April 3rd, 2006, 7:24 pm
Profile
RIP Killer
User avatar

Joined: October 20th, 2004, 4:16 pm
Posts: 9891
Location: Where ever I'm at now
Post 
BillySims wrote:
I tried that yesterday and it had no effect.

edited to add:

I end up getting the banner at the top of the screen and a 0 in the middle of the screen on a grey background and nothing else with and without my Norton enabled.
I was getting the same thing, and when I disabled the firewall I was able to get into the regular chat room.

_________________
Driver of the 'we need a coaching change' bandwagon. Climb aboard.


April 3rd, 2006, 9:53 pm
Profile
RIP Killer
User avatar

Joined: January 26th, 2005, 9:34 pm
Posts: 10302
Location: Sycamore, IL
Post 
I'm on a really large network with lots of amateur hackers, so I'm not a big fan of disabling my firewall... :evil:

_________________
_____
I have no faith this team will win a game the rest of the year. The kitties finish at 7-9 and Miss the playoffs as GB wins out and takes it from the kitties.
Image


April 3rd, 2006, 9:56 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 7 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.